Aug292015
Zwangerschapsshoot Laura en Timo

Deze zomer heb ik veel gefotografeerd met ondergaande zon. Ik val vast in herhaling als ik zeg dat ik echt verliefd ben geworden op deze fotosessies ;).
Laura is 34 weken zwanger als ik met haar en haar vriend Timo afspreek op het strand van Katwijk. Wow, wat is ze prachtig zwanger! Heerlijk om haar en om hen samen met het ondergaande zonnetje vast te leggen. Nog even samen genieten, voordat de kleine er is. Ik wens jullie alvast heel veel geluk en liefde toe als jullie lieve kindje er straks is!
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura
Zwangerlaura

Tags: fotografie, zwangerschapsfotografie, fotograaf, katwijk, fotosessie, fotoshoot, leiden, zwanger, loveshoot, strand