Sep152016


Afgelopen tijd heb ik weer zoveel mooie gezinnetjes gefotografeerd. Zo mocht ik ook onlangs Stephan, Eline, Troy en Indy fotograferen. Eline vertelde me dat ze juist mij als fotograaf had gekozen, omdat ik in mijn foto's vaak met het licht speel, zo leuk om te horen! En wat dat betreft zat het weer mee op de dag dat we hadden afgesproken, want we hadden een prachtige zonnige zomeravond. Eline had de fotoshoot kado gegeven aan Stephan ter ere van hun 6-jarig samenzijn en de stoere jongens Troy en Indy deden harstikke leuk mee, kortom een geslaagde avond voor iedereen!
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk
Fotografie-duinen-goldenhour-katwijk

Tags: gezinsotografie, fotografie, fotograaf, katwijk, fotosessie, fotoshoot, leiden, duinen